Elektrotechniek door uw elektricien

Ons bedrijf is specialist in een groot aantal elektrotechnische diensten. Zo zorgen wij ervoor dat uw complete bedrading vakkundig wordt aangelegd tijdens nieuwbouwprojecten en zijn wij er voor het uitbreiden van uw groepenkast. Wilt u extra stopcontacten laten plaatsen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook het slaan van een aardpen voor een goede aarding of een volledige krachtstroominstallatie behoren tot de mogelijkheden.

Diensten op het gebied van elektrotechniek

U kunt ons inschakelen voor een groot aantal elektrotechnische diensten. Zo verrichten bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden in uw groepenkast:

  • plaatsing extra groepen;
  • renovatie en uitbreiding oude groepenkast;
  • montage aardlekschakelaar;
  • schakelklok plaatsen voor het aansturen van apparatuur;
  • installatie van 1-fase geschikt maken voor 3-fasen met een verzwaring;
  • overspanningsbeveiliging plaatsen.

Uw elektrotechnisch installatiebedrijf

Wij zijn uw elektrotechnisch installatiebedrijf en kunnen u bijstaan bij zowel het aanbrengen van kleine aansluitingen zoals stopcontacten als de complete installatie van uw elektra bij nieuwbouwprojecten. Ook voor de specialistische elektradiensten zoals het installeren, onderhouden en repareren van zonnepanelen en alarminstallaties bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakmannen hebben de juist kennis en kunde in huis om u optimaal te kunnen bijstaan in al uw klussen! U kunt op ons rekenen in Veghel.