Direct een elektricien nodig in Veghel?Bel 0492 213 107Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Veghel, hoofdvestiging Helmond
Energiebesparende tips voor uw huisRedactie, 20 april 2024
Bent u op zoek naar een elektricien? In Veghel en de omliggende regio kunt u vertrouwen op FB Services

U heeft verschillende keuzes om uw huis duurzamer te maken, of het nu gaat om kleine of grote ingrepen. Er zijn talloze manieren waarop de elektricien u kan helpen bij het verduurzamen van uw woning. Een optie is om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te laten plaatsen.

Hoe kunt u uw woning duurzamer maken?

Moet uw verlichting worden vervangen of bent u van plan om uw huis te renoveren?Dit is het moment om de verlichting in uw huis duurzamer te maken. Kies voor duurzaamheid en laat Led-verlichting installeren in elke ruimte van uw huis.

Het installeren van Led-verlichting kan uw energieverbruik aanzienlijk beperken tot wel 90% minder dan bij gebruik van traditionele gloeilampen. Dit zorgt ervoor dat u bespaard op de energiekosten wat natuurlijk fijn voor iedereen is. Bovendien hebben Led-lampen een veel langere levensduur dan gewone gloeilampen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Welke mogelijkheden zijn er om uw huis duurzamer te maken door elektrisch te koken?

Elektrisch koken is in elk huis mogelijk, alleen moeten er soms wat aanpassingen gedaan worden. Bijvoorbeeld in de meterkast of aan de toevoer van stroomDe meterkast moet genoeg stroom kunnen genereren om de kookplaat te kunnen gebruiken.

Indien u deze stap niet onderneemt, kan het voorkomen dat de stroomvraag van de elektrische kookplaat te hoog is en de stroom uitvalt. Om problemen te voorkomen, is het raadzaam om een elektricien in te schakelen om dit allemaal voor u te regelen. Bij het koken op gas gaat er wel elektriciteit verloren, terwijl dit niet het geval is bij elektrisch koken.

Zonnepanelen: een milieuvriendelijke keuze voor uw huis

Bent u op zoek naar manieren om uw huis duurzaam te maken? Het plaatsen van zonnepanelen op het dak is een goede keuze. Als u uw huis wilt verduurzamen, zijn een elektrische kookplaat en Led-verlichting goede opties. Voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak moet u controleren of het dak de belasting kan dragen en in goede staat is.

Voor het plaatsen van zonnepanelen heeft u gemiddeld 15 panelen nodig, afhankelijk van het type en de afmetingen van uw dak. U heeft de mogelijkheid om de kosten van uw zonnepanelen terug te verdienen binnen 6 tot 8 jaar. U moet er ook aan denken dat de panelen onderhoud vereisen voor het zo optimaal mogelijk opvangen van zonnestralen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken?Bel 0492 213 107

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!