Over ons

Ons bedrijf is een jong en enthousiast bedrijf, wij staan graag voor u klaar in Veghel en omgeving. Bij ons staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Onze elektriciens doen er dan ook alles aan om dit te waarborgen. Sinds 2010 kunt u op onze uitgebreide diensten rekenen en om de prijs hoeft u het niet te laten. Wij werken tegen scherpe tarieven, deze gelden voor zowel de arbeidsuren als de materialen. Of het nu gaat om het vervangen van een groepenkast of om het plaatsen van nieuwe verlichting. Geen klus is voor ons te klein of groot!

Snelle service

Bij ons elektriciteitsbedrijf kunt u rekenen op een snelle service. Of het nu gaat om het herstellen van een storing of om het leveren van materialen. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Heeft u met spoed een vakman nodig? Dan kunt u ons voor spoedklussen telefonisch bereiken. Wij helpen u als dit nodig is namelijk ook in de avonduren of in het weekend. Hiervoor hoeft u geen extra toeslagen te betalen.

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten? Of meer informatie ontvangen over bijvoorbeeld verlichting? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.