Krachtstroom in Veghel

Als u een inductiekookplaat of jacuzzi wilt installeren moet u er rekening mee houden dat deze apparaten veel stroom verbruiken. U kunt ze daarom niet op een ‘gewoon’ stopcontact aansluiten. Voor apparaten die veel stroom verbruiken heeft u namelijk krachtstroom nodig. Krachtstroom is eigenlijk bijna hetzelfde als normale stroom, u hoeft er dus geen speciaal abonnement voor af te sluiten bij uw energieleverancier. Het enige wat moet gebeuren is het plaatsen van een 3 fase aansluiting en daar helpen onze elektriciens u in Veghel graag mee.

Krachtstroom aanleggen

Elektriciteit wordt in de meeste gevallen aangeleverd door één fase en een neutrale draad, echter is dit type aansluiting niet voldoende voor zware apparaten. Voor apparaten zoals een inductiekookplaat en jacuzzi heeft u krachtstroom nodig. Voor dit type elektriciteit wordt er gebruik gemaakt van een aansluiting van 3 fasen. Waarom? Omdat deze fasen onderling een hogere spanning hebben en daardoor drie keer zoveel vermogen kunnen leveren.

Wilt u er zeker van zijn dat uw krachtstroom op een vakkundige manier wordt aangelegd? Schakel dan één van onze elektriciens in. Wij hebben jarenlange ervaring en sluiten in een handomdraai krachtstroom voor u aan. Of het nu gaat om een inductiekookplaat aanleggen of een perilex stekker aansluiten; bij ons zit u goed!