Groepenkast in Veghel

Tegenwoordig vragen elektrische apparaten veel meer stroom dan vroeger. Het is daarom van belang dat uw groepenkast over genoeg groepen en over de juiste bedrading beschikt. Heeft u geen idee of uw groepenkast voldoet aan de laatste eisen? Schakel dan een elektricien van ons bedrijf in. Wij komen graag bij u in Veghel langs om uw groepenkast te inspecteren. Blijken er te weinig groepen te zijn? Dan zullen we uw groepenkast uitbreiden en extra groepen aanleggen. Is uw groepenkast verouderd? Dan zullen we uw oude groepenkast vervangen door een nieuwe. Of het nu gaat om het aanpassen van uw groepenkast of om het vervangen van uw groepenkast; wij stellen de algehele veiligheid van uw woning centraal en zorgen voor een passende oplossing.

Aardlekschakelaar aansluiten

De stroomvoorziening in uw woning wordt onder andere beveiligd door een aardlekschakelaar. Deze meet continu of er evenveel stroom in als uit uw woning gaat. Blijkt er een ongelijk te zijn? Dan valt de aardlekschakelaar uit. Is uw aardlekschakelaar kapot? Of wilt u een extra aardlekschakelaar laten aansluiten? Ook voor deze werkzaamheden zit u in Veghel goed bij onze ervaren elektriciens. Wij gaan veilig te werk en zorgen voor een professionele aansluiting.

Wilt u direct een afspraak maken voor een groepenkast inspectie? Of wilt u een extra groep laten aanleggen omdat u apparaten gaat gebruiken die veel stroom verbruiken? Neem contact met ons op. U kunt op ons rekenen.